Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ellenfél gondjai támadtak a Pókemb4rnek

2009.12.17. 18:04 koimbra 14 komment

Update: a stúdió cáfolta a híreszteléseket, elmondásuk szerint még valóban dolgoznak a forgatókönyvön, de a forgatás a tervezett időben el fog kezdődni.

Sam Raimi és a stúdió más utakon járnak a Pókemberrel kapcsolatban, a rendező már a harmadik résznél nem szerette volna még behozni Venomot a történetbe, ám a Sony nyomására kénytelen volt engedni. A tervek szerint a Spider-M4n (Pókemb4r) forgatása márciusban indulna, de még nincs kész a forgatókönyv és még nem is sikerült megegyezni abban, hogy kivel kellene megküzdenie a Falmászónak. Szóval a stúdió leállította az előkészületeket addig, amíg Raimi és producerek elő nem rukkolnak valami főellenséggel.

A rendező azt szeretné, ha a Keselyű keserítené meg a Hálószövő életét, a figura az általa kifejlesztett szárnyak segítségével képes repülni és és azokkal elég élesek azok, hogy el tudjanak vágni néhány dolgot. A stúdiónak az ötlet egyáltalán nem tetszik és más gonoszt akarnak a filmbe.

Címkék: pókember miújság pókember 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401604970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.17. 18:30:55

Az igazán fanatikus rajongóknak számít igazán ki is a főgonosz ebben a filmben! Egyre több rész készül egyre több pénzből és egyre nagyobb bevételt produkál,szóval tökmindegy! Úgyis megnézi mindenki!

Shyllard 2009.12.17. 19:07:17

Egyszerű: Nyírják ki a film elején Pókembert és akkor no problemo. Gyalázat, ami a filmekben van, egyedül a 2. rész volt nézhető. Szóval sztem visszakéne valahogy hozni Octopust és akkor már egy egész jó kis filmecske kerekedhetne ki belőle. Azt a nyomi Homokembert meg tüntesség el.

Tipca 2009.12.17. 20:04:40

@Shyllard: Egyetértek, a Homokember monnyon le! Egyébként szerintem egyetlen gond volt a 3. résszel, és az Venom. A homokos fickóval is lehetett volna jó a film, ha egyrészt nem akarják erőltetni ezt a "nem is az ölte meg a nagybátyád, hanem emez, ja nem is, mert mégis az" szálat, másrészt pedig, ha a Venom szál miatt nem redukálódik le a Homokember egy ostoba mellékszereplővé. Túl sokat akart a szarka, és ezzel sikeresen gallyra vágták az egész mozit.
A négyesben pedig, könyörgöm, legalább mellékellenségnek vegyék már végre elő azt a szerencsétlen Gyíkot, ha a pasi már a második rész óta ott téblábol a háttérben! A Gyík és a Keselyű jók lennének együtt, asszem még a sztorijuk is kapcsolódik valamilyen szinten. (Legalábbis a rajzfilmsorozatban kapcsolódott.)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.17. 20:09:24

Szerintem mindhárom Pókember rossz volt, nekem nem adta vissza a képregény hangulatát, a pókösztön meg hol van hol nincs. A Homokember meg pff...szupergonosz fickó volt, majd később átigazolt a jó csapatba. A filmbe meg ilyen...na mindegy.:)

Tipca 2009.12.17. 20:23:04

@koimbra: az első kettőre én nem mondanám, hogy rossz, de tény, hogy a képregényekhez képest sehol sincs. Hiányolom Peter csípős beszólásait bunyó közben. :P
A Homokember kapcsán meg pont erről beszéltem. Nem volt elég idő a karakter megformálására. Alapjában véve a fickó pozitív szereplő, csak mint a kettőben Oktopusz, valamiért engedett a sötét oldal csábításának. :D ott ez szépen le volt vezetve, itt meg kaptuk ezt a kapkodós hol jó, hol rossz zagyvaságot.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.17. 20:38:15

@Tipca: Na ez meg a másik, hogy sehol sincs a bunyó közbeni haláli szövegelés.

jimbo1000 2009.12.17. 20:40:32

@koimbra: homokembernek mi volt az eredeti storyja a képregényben? volt neki a penny lánya meg tényleg igy lett homoember, hogy egy keverőbe belekerült mikor a rendörök üldözték?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.17. 20:50:38

@jimbo1000: A figura megszökött a börtönből, majd később egy olyan telepre jutott ahol nukleáris kísérletet folytattak épp. Mivel homokos környéken volt a sugárzás átalakította a férfi molekuláit, így született meg a Homokember. Tagja volt a Rémes négyesnek, ha jól emlékszem leverték Torpedót meg Pókembert, majd a két hős visszavágott azért. Később tagja lett a Baljós hatosnak.
Aztán végül átállt a jó oldalra és Silver Sable-nak dolgozik.

Gargamel 2009.12.17. 22:04:08

A Pókembert teljesen lealázták az eddigi három résszel, szóval már majdnem mindegy, hogy ki lesz a következő főellenség. 10-12 éveseknek szóló mese lett belőle - a PG-13-as besorolásról gondolom sokan tudják, hogy milyen anyagi vonzatai vannak - arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy a castingnál mennyire félrenyúltak Tobey Maguire-rel (messze a legidegesítőbb pont az egészben).

purga · http://horrormirror.blog.hu 2009.12.18. 09:03:57

Azt hittem egyértelmű lesz, h a gyíkot hozzák be, amúgy az első részben is volt már rá utalás, amikor peter a proffal beszélt telefonon. De a keselyű se lenne rossz, azonban a tökéletes szerintem a skorpió lenne. A vízember max. a homokemberrel együtt lenne hathatós. Vagy, ha tutira akarnak menni, akkor hozzanak össze egy egész bandát (pl. rémes négyes, baljós hatos, vagy még mit tom én mik voltak a képregényben.)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.18. 09:13:12

@purga: Hozhatnák, de akkor kellene egy segítőtárs Pókembernek. Egyébként pedig tök mindegy, kizárt, hogy a negyedik rész is jó legyen.

Tipca 2009.12.18. 14:39:15

@koimbra: most elképzeltem, hogy egy rémes négyes (már kettő ellenséggel is gondban voltak, úgyhogy a hatost inkább hagyjuk) ellen összefog Pókember és a Fenegyerek (természetesen Ben Géza Affleck alakításában) XDDD

Rolee83 2009.12.19. 06:09:42

Nekem tetszett mindhárom rész és nem nagyon érdekel, hogy mennyi közük volt a képregényekhez! A negyedik részbe legszívesebben gyíkot nézném meg ellenségnek, bár nem igazán tudom, miből lehetne válogatni! :D
süti beállítások módosítása