Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Edge of Darkness poszter

2009.12.18. 11:52 koimbra 2 komment

Mel Gibson sok év után visszatér a vászonra, legközelebb a The Edge of Darkness thrillerben fogjuk látni, ahol egy nyomozót fog alakítani. Lányát szeme láttára a házuk előtt lövik le, a férfi úgy hiszi, ő volt a célpont és a tettesek után veti magát és egy összeesküvés szálaira bukkan.

A BBC 1985-ös minisorozatán alapul a produkció, Martin Campbell dirigálta a szériát, a moziverziót szintén ő dirigálta. Január 29-én kerül a mozikba Amerikában. Előzetes erre látható.

Címkék: poszter edge of darkness

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511606429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.18. 12:29:38

Jó poszter! az ilyen filmekhez hasonlókat szoktak alkotni! Nálunk mikorra várható a bemutató? gondolom eltolják egész nyárig:@ Pedig Én nagyon várom! Tényleg nem tud valaki a Port-on kívül olyan oldalt ahol a mozibemutatók vannak hónapokkal előre? előre is kösszi

Brekicc 2009.12.19. 10:50:31

Sztem ez már annyira egy lerágott csont sztori. Könyökömön jön ez a punisher utánérzés.
süti beállítások módosítása