Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A második Valentine's Day előzetes

2009.12.19. 12:15 koimbra 4 komment

Valentin napra mindig készülnek, de érdekes mód idén Karácsonykor nem jött egyetlen új Télapós-Jézuskás film se a mozikba (a Karácsonyi ének lehetett volna talán, de azt már bemutatták néhány hete). A Valentine's Day története 5 szálon fog futni, ezek pedig valamennyire kapcsolódni fognak egymáshoz, ami kb. annyit tesz, hogy az egyik sztoriban látott szereplő fel fog tűnni egy másikban, talán mond is pár mondatot. A filmhez sikerült elég sok ismert arcot megszerezni: Bradley Cooper, Taylor Lautner, Jessica Alba, Anne Hathaway, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jennifer Garner, Emma Roberts, Topher Grace, Taylor Swift, Jamie Foxx és ezzel még csak nem is soroltam fel mindenkit. 

Garry Marshall rendezte a produkciót, a direktor igazán otthon van a romantikus vígjátékok terén, korábban ő készítette a Neveletlen hercegnő, az Oltári nő és a Anya, lánya, unokája filmeket.

Julia Roberts egy Irakban szolgáló tisztet játszik, aki éppen eltávon van, a repülőn pedig megismerkedik a Bradley Cooper által alakított meleg férfivel. Kutcher virágboltot fog üzemeltetni, Alba a barátnője lesz, de a férfi Garnerbe szerelmes. Garner pedig rájön arra, hogy az a fickó, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál tulajdonképpen házas.  MacLaine Roberts anyját formálja meg és rádöbben, hogy férje megcsalja őt. Biel újságírót alakít, aki szerencsétlen a kapcsolatok terén.

Poszter is érkezett a filmhez, az mennyire gáz, hogy a Micsoda nővel próbálják eladni az alkotást? Volt azóta jó pár sikeres műve.

 

Címkék: trailer poszter valentines day

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841608722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerry Garcia 2009.12.19. 17:53:26

Hát, nekem rögtön a tavalyi He's Just Not That Into You jutott eszembe..

Dejdő 2009.12.19. 18:08:45

Dettó! Nekem is! De talán annál jobb lesz ez a film!:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.19. 18:15:42

@Jerry Garcia: Az a film nem volt jó, a főszereplő csaj pedig idegesítő is volt.

Jerry Garcia 2009.12.19. 23:25:37

Tudom, nekem se tetszett,de azért meglessük majd ezt a valentin napos limonádét is.Hát ha...
süti beállítások módosítása