Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nemzetközi Robin Hood előzetes

2009.12.21. 21:32 koimbra 3 komment

Néhány napja láthattátok az első Robin Hood trailert, ma pedig befutott egy nemzetközi trailer is, ezt nézhetitek meg alább. A címszereplőt Russel Crowe játssza, a film után tuti, de már most is lehet, hogy akadnak olyanok, akik az előzetes láttán azt mondják Kevin Costner jobban nézett ki Hoodként. Ha sikeres lesz a produkció, akkor talán majd előbb-utóbb láthatunk egy olyan filmet is, ahol a főhős 60 évesen is pontosan céloz és még mindig derekasan forgatja a kardját. Ebben az előzetesben láthatjuk Cate Blacnhettet is harci díszben. Reméljük a hatalmas csatákat nem két percben rendezik le és nem csak egy-kettő lesz belőlük, a trailer azt sugallja mozgalmas lesz a Robin Hood. Néhányan máris megjegyezték, hogy tiszta Gladiátor 2.

A második lenne a feliratos verzió, de az csak akkor indul, ha betölt teljesen, akinek nincs ideje ezt megvárni, annak ajánlom az első videót, ám ez nincs feliratozva.


Címkék: robin hood trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241614419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.22. 10:22:14

@desmond wallace: Meg kell várni, míg betölt és csak akkor indul. De betettem egy másikat is, csak az nem feliratos.
süti beállítások módosítása