Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fuller a Péntek 13-ról és a Rémálom remake-ről

2009.12.22. 15:37 koimbra 3 komment

Brad Fuller producer a Platinum Dunes hivatalos oldalára írt egy blogbejegyzést a Péntek 13 második részével és a Rémálom az Elm utcában remake-kel kapcsolatban.

"A Péntek 13 sequel forgatókönyve nagyon jó lett, ki merem jelenteni, hogy jobb lett, mint az első részé. Shannon és Swift felülmúlták önmagukat. Most a New Line-nal egyeztetünk a továbbiakról. Azt reméltem, hogy el tudom árulni mikor kezdhetünk hozzá a forgatásnak, de még semmi sem biztos. Azt reméljük, hogy a stúdióval meg tudunk egyezni abban, hogy jövő év elején induljon a forgatás" - írta Fuller. Nem is oly rég kaptak szárnyra olyan hírek, hogy hiába tűzték ki a folytatás bemutatóját a stúdió inkább mégsem kér a második részből. Fuller írása azonban jobb kedvre derítheti a rajongókat.

A producer aztán szót ejtett a Rémálom remake-ről is. Kiderült, hogy a filmet utóforgatásra küldték és többek szerint ez semmi jót nem jelent.

"Olvastam az összes pletykát a filmről és szeretném tisztázni a dolgokat. Csak néhány napot vesz igénybe az utóforgatás, az emberek pedig ennek marha nagy feneket kerekítenek. Ez már a nyolcadik Rémálom rész és mindegyik esetében volt némi utóforgatás. Ahogy mondtam már korábban, próbálok elolvasni minden véleményt és a rajongók közlendője mindig is fontos volt számora, nincs ez másképp az új film esetében sem. " - mondta a producer a Rémálom remake-ről, azt viszont nem árulta el, hogy miért is volt szükséges a pótforgatás, csak annyit mondott, hogy erre akkor legyen szó legközelebb, mikor már mindenki látta a produkciót.

Címkék: miújság péntek 13 2 a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711616020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.12.22. 17:37:33

Remélem tényleg össze szedik magukat a Péntek 13 második részére, mert az első nem volt valami izgalmas se félelmetes!

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2009.12.22. 21:58:07

Mindkettőt izgatottan várjuk! Az igaz, hogy az új péntek 13, nem lett a legjobb..a régiek közelébe sem ér. Remélem kellemesen csalódok a következőben.

Tipca 2009.12.23. 00:08:55

@F.Lackó: maradjunk annyiban, hogy találnánk a sorozatban olyan részt, ami rosszabbul sikerült, mint az új... *khm* 9. rész *khm* Nekem úgy egyébként viszont nem volt bajom az új filmmel, pedig az összes itt figyel a polcomon (igen, a Jason pokolra jut is, hogy teljes legyen a gyűjtemény - bár tény, hogy röhögni lehet a kukac-Jasonon :D) Szóval várjuk a második részt, és a sok-sok hentelést. :)
Freddyt annyira nem csípem, de persze az is kötelező darab lesz. A pótforgatás miatt pedig én nem tartanék, a stúdiónak/tesztnézőknek valószínűleg nem tetszett a vége, azt pofozzák kicsit helyre.
süti beállítások módosítása