Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lautner a Megőrülök érted feldolgozásban

2009.12.22. 21:59 koimbra Szólj hozzá!

Az Újhold megasikere után Taylor Lautner is felkapott lett, először a Max Steel ackiófilm főhőse, majd leszerződött a Cancunba is, ahol kamatoztathatja karate tudását is. Ma pedig a Megőrülök érte remake-kel hozták szóba, Lautner az esélyes a feldolgozás főszerepére.

Az eredeti film középpontjában Louden Swain középiskolai birkózó volt, aki sokkal többet szeretne elérni. Ezért keményen edzeni kezd, le akarja győzni a középiskola legjobb birkózóját, ebben pedig apja is segítségére van. Egy napon apja kiadja egyik szobájukat egy fiatal nőnek, akibe a srác beleszeret.

Matthew Modine volt a 85-ös produkció főszereplője, Linda Fiorentino pedig ebben játszhatta élete első főszerepét és Madonna ebben a filmben tűnt fel először.

Címkék: remake miújsá

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821616806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása