Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Cera Szellemirtó akar lenni

2009.12.30. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

Most Harold Ramisen volt a sor, hogy a Szellemirtók harmadik részéről mondjon valamit, a színész-rendező azt állítja, hogy nyáron elindulhat a forgatás és 2011-ben mutatnák be a produkciót. A szellemeket már csak egy új csapat fogná be, az első két részben látott szereplőgárda mentorként lesz csak jelen.

Nem lehetne megoldani azt, hogy Dan Aykroyd, Sigourney Weaver és mondjuk Bill Murray egy sajtótájékoztatón beszéljenek a filmről? Mindenki külön-külön nyilatkozgat, aztán később valaki azt mondja, hogy nincs forgatókönyv, a forgatás kezdetéről se tudni semmit.

Szintén homály fedi, hogy kik alakítják az új brigádot. Michael Cera néhány hónapja a People magazinnak elárulta, hogy A kezdet kezdete forgatásán beszélt Ramisszel a Szellemirtók filmekről kapcsolatban és közben pedig nagyon azon volt, hogy Ramis neki adja az egyik szerepet a harmadik felvonásban. "Nagyon szerettem a Szellemirtókat. Gyerekként Bill Murray karaktere akartam lenne. Harold sok történetet mesélt nekem a forgatásról és én egyszerűen ittam a szavait." - mesélte Cera

Címkék: miújság szellemirtók 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701632129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása