Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lucy Punch leszerződött az Earthboundba

2010.01.04. 18:58 koimbra 3 komment

Lucy Punch, a Vaskabátok és a St. Trinian's - Nem apácazárda egyik szereplője leszerződött az Earthbound produkcióhoz, Kate Hudson és Gael Garcia Bernal korábban már aláírtak a filmhez.

Hudson a Majnem híressel vált ismertté, aztán elvállalt pár idióta filmszerepet, remélhetőleg most végre ismét jó alakítást láthatunk tőle.  A színésznő egy Marley Corbett nevű hölgyeményt alakít, akinél rákot diagnosztizálnak.  Bernal pedig az orvosát játssza, akibe Hudson karaktere beleszeret. Punch lesz Corbett munkatársa és egyben legjobb barátnője.

Nicole Kassell rendezésében fog készülni az alkotás, a forgatás ebben a hónapban indul Louisianaban.  Gren Wells szállította a forgatókönyvet.

Címkék: miújság earthbound drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201645911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.01.04. 20:11:47

bocs de én nem értek veled egyet.Kate Hudsonnak igenis van néhány jó filmje pl.Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt,a spanom csaja,bolondok aranya.ez a mostani filmje szerintem nem lesz az.jobban járnna egy romantikus vígjátékal

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.04. 20:14:56

@curby: Van néhány jó filmje igen, A csajok háborúja vagy A spanom csaja , Kisanyám, avagy mostantól minden más rossz volt.

F.Lackó · http://csajokrol.blog.hu/ 2010.01.05. 09:03:36

Lehet, hogy a színésznőt eddig csak romantikus vígjátékokban láttam, de szerintem teljesen profi és nagyon kellemes megjelenés. Bár kíváncsi lennék, hogy egy drámában mit tud alakítani.
süti beállítások módosítása