Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Franco 127 órája

2010.01.07. 10:39 koimbra Szólj hozzá!

Danny Boyle márciusban lát hozzá a 127 Hours drámának, a rendező ismét Simon Beaufoy forgatókönyvéből dolgozik, a Gettó milliomos esetében is együtt munkálkodtak. Úgy hírlett, hogy Boyle Cillian Murphyt akarja a főszerepre, ám ma kiderült, hogy James Franco fog szenvedni a sziklatömb fogságában.

A film igaz történeten alapul és Aron Ralston amerikai hegymászót állítja a középpontba. 2003-ban Ralston bal kezét egy kőtömb hozzányomta a sziklához mászás közben. Kezdetben még reménykedett, hogy felbukkannak a mentőcsapatok, később bekapcsolta a kameráját, készített egy felvételt, amiben búcsút mond családjának.  Ám végül úgy döntött, hogy egy késsel levágja beragadt kezét, így megmenekült.  Ezek után még megmászott egy 65 láb magas meredek falat, aztán összefutott egy családdal, akik adtak neki vizet és élelmet, értesítették a mentőszolgálatot is.

Címkék: igaz történet miújság drámahír 127 hours

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921653620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása