Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás: Stuart Townsend kilépett a Thorból, Malkovich a Red-ben

2010.01.11. 17:18 koimbra Szólj hozzá!

Channing Tatum és Antonio Banders is csatlakozott a Knockout színészgárdájához. A kémfilmet Steven Soderbergh rendezésében fog elkészülni, a főszereplő pedig Gina Carano játssza, aki eddig csak a pofonokat és rúgásokat osztotta a ringben. Tatum annak a csapatnak a specialistája lesz, aminek Carano is tagja és a hősnőnek fog segíteni, mikor átverik. Banderas a kommandósok európai osztagának a fejét fogja játszani. 

John Malkovich benne lesz a Red képregényfilmben, a színész John C. Reilly szerepét vette át. A produkció főszereplője Bruce Willis lesz, aki egy nyugalmazott bérgyilkost alakít, ám a C.I.A. új vezetője úgy ítéli, hogy egy ilyen veszélyes alakot nem szabad életben hagyni. A bérgyilkos fél kézzel elintézi a ráküldött alakulatot, majd megkeresi azt az embert is, aki miatt újra ölnie kellett.  Malkovich Willist fogja segíteni a bosszúhadjáratában.

Stuart Townsend a Thorban Fandralt alakította volna, a figura az Asgardot védő rettenthetetlen trió tagja, a másik két hőst Ray Stevenson és Tadanobu Asan játssza. A forgatás tegnap indult, Townsend azonban kreatív nézetkülönbségekre hívatkozva otthagyta a produkciót. A stúdió lóhalálában hajtotta fel helyettesét, a szerep Joshua Dallasnál landolt.  Így Townsend ismét hoppon maradt, anno a Gyűrűk urában játszhatta volna el Aragornt, ott a stúdió az életkorát kifogásolta és meg is váltak a színésztől.

Címkék: red thor szereposztás miújság képregényből film haywiret

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391664024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása