Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy az Alkonyat széria utolsó része kettévágva érkezik a mozikba

2010.01.12. 21:45 koimbra 5 komment

A Los Angeles Times meginterjúvolta Wyck Godfrey-t, az Alkonyat franchise producerét, aki elárulta, hogy a széria negyedik részét ősztől fogják forgatni. Egyelőre még nem döntöttek el, hogy kettébontják-e az utolsó epizódot. Minden a Melissa Rosenberg által írt forgatókönyvtől fog függni, ezt még nem kapták kézhez. Majd utána fognak dönteni arról, hogy kettéválasszák-e a Breaking Dawnt. (A Harry Potter esetében úgy döntött a stúdió, hogy két részletben fog érkezni az utolsó felvonás.)  Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner már leszerződött, a rendezőt még keresik, nem valószínű, hogy Chris Weitz ismét beáll a kamera mögé (korábban szóba jött a neve).

(Spoiler lehetséges) A negyedik könyvben Edward és Bella megházasodnak és a nászúton a lány észreveszi, hogy terhes. Egy félig vámpír, félig ember gyereket hoz a napvilágra, aki sokkal gyorsabban fejlődik a megszokottnál, hét nap múlva már tud beszélni. Godfrey azt is közölte, hogy jelenleg még nem beszélték meg miképp jelenítsék meg ezt a karaktert a vásznakon, de az ő szeme előtt  a Benjamin Button lebeg. 

Címkék: franchise miújság könyvből film breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11667848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2010.01.12. 22:33:51

Döbbenet!!!
:D:D:D

pepo05 2010.01.12. 23:33:03

Inkább a kukába kéne kivágni!

Mese92 2010.01.13. 09:38:24

Teherbe ejti a lányt? De hát a vámpír igaziból halott ember, nem de? Hogy tud neki fölállni?

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.01.13. 10:02:35

@Mese92: jajj, a twilightban minden máshogy van :)

fan oldalakon olyan cifra dolgokat olvasni, hogy néha már nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek.
süti beállítások módosítása