Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ivan Reitman rendezi a Szellemirtók 3-at

2010.01.14. 11:18 koimbra 4 komment

Az MTV News mikrofonvégre kapta Ivan Reitmant a Nation Broad of Review-n, ahol a rendező arra a kérdésre, hogy ő fogja-e dirigálni a Szellemirtók 3-at, határozott igennel felelt, a forgatókönyvvel kapcsolatban viszont csak annyit mondott, hogy az elkészült, de egyéb részleteket nem közölt. Sigourney Weaver korábban titokzatosan azt suttogta, hogy Bill Murray egy szellem lesz a folytatásba. Erre Reitman nem reagált, csak mosolygott, de azt hozzátette, hogy Weaverrel nem sikerült még beszélnie, mivel a színésznő eléggé elfoglalt az Avatar miatt, de annyit kijelentett, hogy van néhány igazán klassz dolog a szkriptben.

Címkék: miújság sequel szellemirtók 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901671526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobzen 2010.01.14. 14:23:20

Szellemírtók 3 - Királyság!!! *8 éves tinigeek izgalmával ugrál a gép előtt*

Bár azt hittem a tavalyi videójáték számított a 3. epizódnak.

Ja és nagyon remélem, hogy sikerült észhez térnie az ürgének olyan filmek után, mint: Junior (Schwartzi terhesen és még csak nem is vicces), Hat nap hét éjszaka (az a halálos unalommal keveredő megfeszült agónia, óh), Szuper exnőm (ennél idétlenebb feldolgozását a szuperhős(nő) témának ha megfeszülök sem tudtam volna kitalálni)

Burma · http://www.ejatekok.com/ 2010.01.14. 16:57:00

és Jerry Lee lesz a segédje Bill Murraynak :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.14. 17:06:25

Szerintem A szuper ex-nőm egy nagy rakás !+"*!+"halom volt, az Evolúció tetszett, a Hat nap, hét éjszaka pedig nem. Régen csak jó filmeket csinált, most már nem, szerintem le kéne passzolnia a lehetőséget, átengedni másnak.
süti beállítások módosítása