Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mark Strong lesz a Zöld Lámpás ellenfele

2010.01.16. 12:34 koimbra 3 komment

Az MTV News leült csevegni Martin Campbell rendezővel a The Edge of Darkness filmje kapcsán, szóba került a következő filmje, a Zöld Lámpás is. Korábban felmerült, hogy Jackie Earle Haley játszhatja Sinestrot a produkcióban, a direktor azonban ezt tagadta.

"Nem, ez nem igaz. Valaki pont reggel mondta nekem ezt, de én még csak nem is hallottam erről a hírről." - mondta Campbell. Előtte viszont elárulta, hogy Mark Strong az esélyes erre a szerepre. "Igazság szerint éppen Mark Stronggal tárgyalunk  Sinestro megformálásával kapcsolatban. Nem csak egy csodálatos színész, de pont úgy is néz ki, mint Sinestro. " -közölte Campbell, aki még hozzátette, hogy a képregényben megismert karakterek láthatóak lesznek a moziváltozatban, tehát jelen lesz Abin Sur, Carol Ferris, Kilowog és Tomar Re is. 

 

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931676626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.01.17. 11:24:51

Nem ez a csávó szerepelt az új Sherlock Holmes-ban? Jó jó, 2 perc megnézni az imdb-n... Köszi!

A Zöldlámpás amúgy sosem volt a kedvencem, valami miatt olyan... gagyi a karakter. Lehet talán azért gondolom így, mert sosem olvastam igazán mélységeiben, csak pár DC-füzetben tűnt fel, meg az Igazság Ligájában.
süti beállítások módosítása