Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vén csontok videókritika

2010.01.21. 16:37 koimbra 3 komment

FreddyD, a rosszpcjatekok blog és az Otherworld.hu oldal lelkes készítője küldött egy Vén csontok videókritikát. A vígjáték főszereplője Robin Williams és John Travolta, sok jót nem lehetett róla hallani, hát Freddy sem volt oda érte.

Címkék: old dogs

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991690529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.21. 20:14:34

Freddy. Inkább írd le, és embeddeld a vidijót...:) Amúgy egyetértek.

monday 2010.01.21. 21:48:18

Én kedvelem Robin Williamst, ennek ellenére nem fogom megnézni ezt a filmet. Az előzetes bőven elég.

Azt gondolom, hogy a készítők már ott elszúrták az egészet, amikor Travoltát Williamsszel hozták össze. Semmi közük egymáshoz.

Robin Williamstől amúgy is távol áll ez a böfögős, fingós, tökön rúgós humor; szerintem ő egy magányos drámai karakter - magányos volt a Holt költőkben is, és magányos volt a Good Will Huntingban is.

De hát mindenki lehet rossz passzban.

freddyD 2010.01.21. 23:04:15

@efes: Csak az otherworld-ön már a videós beszámolók a standard ;)

@monday: Az, hogy Williamsnek és Travoltának semmi köze egymáshoz még nem is volna baj, de egyszerűen rém gyengék a karakterek és semmi olyan nincs, ami alapján elhinnéd, hogy ez egy fergeteges duó. Sőt, második emberre igazából szükség sem volt
süti beállítások módosítása