Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Lepattintva spin-offból

2010.01.23. 12:40 koimbra 2 komment

Tavaly tavasszal jelentették be, hogy el fog készülni a Lepattintva spin-off, amelynek címe Get Him to the Greek lesz, a főszereplő pedig Russell Brand lesz, aki Aldous Snow popénekest alakítja. Nicholas Stoller rendezi a filmet, amelyből megérkezett az első kép. Ezen Jonah Hill, Brand látható, a hátuk mögött pedig a rapper, P. Diddy látható.

Elizabeth Moss Hill barátnője lesz, Diddy pedig egy lemezcég főnökét alakítja, Rose Byrne pedig egy rockercsajt fog megformálni. A történet szerint Snow-nak egy koncerten kellene fellépnie Los Angeles-ben egy görög színházban.

 

Címkék: képben spin off get him to the greek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671694874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.23. 12:57:03

Szerintem jó poénok voltak a Lepattintvában:) és főként Brand hozta ezeket:D
Csumi Gekkó,Pettingelek a tengerrel,Telepítsd át ide a hardvert, 7 év se tű se tütü érted gekkó LOL

SzőröstalpúJeti 2010.01.23. 21:02:40

Áhhh, ez nagyon nagy lesz! Bár azt gondolom, hogy a magyar szinkron és a fordítás Brand karakterénél jobb volt, mint az eredeti, remélem ugyanazok fogják készíteni itt is.
süti beállítások módosítása