Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép a Tőzsdecápák folytatásából

2010.01.26. 15:54 koimbra 2 komment

Ha valaki eddig nem figyelt fel a Tőzsdecápák 2-re, akkor az most nem fogja elkerülni, leginkább azért, mert a rendező, Oliver Stone mostanában Adolf Hitlerről fejti ki a véleményét. Stone szerint Hitler csupán bűnbak volt, bár ettől függetlenül igenis elítélendő amit tett a diktátor, egy igazi szörny volt, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy Frankenstein szörnyét is megteremtette valaki, méghozzá Dr. Frankenstein. A rendező egy tíz részes sorozatot (Secret History of America) tervez, amelyben bemutatja Hitlert, ezen kívül helyet kap még Sztálin és McCharty szenátor is a produkcióban. Stone igazán szeret államirányító személyekről filmet forgatni, gondoljunk csak a Nixonra vagy a Fidel Castro vagy a Hugo Chávez dokumentumfilmre. Szóval most, hogy Stone Hitlert vette elő, minden bizonnyal a reflekorfénybe fog kerülni, ha pedig a figyelem középpontjában áll, akkor a Tőzsdecápák folytatásának is jut némi ingyen marketing. 

A filmben Gordon Gekko kijön a sittről, majd rájön arra, hogy a pénzügyi világot hatalmas veszély fenyegeti és lánya férjjelöltje segítségével (aki konkrétan bróker), próbálja felhívni a többiek figyelmét a közelgő problémára.

Címkék: képben sequel tőzsdecápák 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481703955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.01.26. 19:06:37

Azért kíváncsi vagyok mi lehet ez az óriási veszély :) Am érdekesnek hangzik Stone miniszériája Hitlerről, lassan ideje lenne már hitelesen a tv-re vinni a diktátor életét. (betegségeivel egyetemben, ugyanis ő is szenvedett attól a bajtól, ami Michael J. Fox-nak is a problémája. És akkoriban még enyhíteni se tudták ezt a betegséget. Na de erről ne itt)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.01.27. 09:10:38

Jajj, ez a kiscsaj az An education-ből, abban aranyos volt...Kíváncsi leszek miatta, meg Douglas miatt. Ja, és beszerzek egy elég Lebouf-ból pólót!!!:)
lehet is kapni:
www.slashfilm.com/2008/07/18/cool-stuff-enough-labeouf-t-shirt/
süti beállítások módosítása