Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ma jelent meg nálunk a Tenger vadjai második része

2010.01.27. 21:37 koimbra 4 komment

Nem termelt valami jól A tenger vadjai, ám csak elkészült a folytatása, amely a mozikat elkerülve DVD-n jelent meg, Magyarországon éppen ma. Stephen Herek, a 101 kiskutya, A három testőr és A rocksztár rendezője készítette a filmet, amelyben csak egyvalami kidolgozott, a főhősök teste.

Hivatalos tartalom: Egy extrém tengeri kaland óriási hullámai a legvadabb izgalmak közé sodorják a két vakmerő búvárt, Sebastiant (Chris Carmack) és Danit (Laura Vandervoort). Egy férfi és egy nő óriási összeget ajánl nekik, hogy egy korallzátonynál merülhessenek, és ez rögtön kihozza belőlük a kalandort.
A veszélyes hawaii zátonynál azonban kiderül, hogy klienseik nem azok, akiknek mondják magukat, és egyáltalán nem a csodás vízi világ érdekli őket. A váratlan és egyre veszélyesebbé váló események próbára teszik hőseink búvártudását, erejét, szerelmét és életösztöneit is, pedig mindezekre óriási szükségük lesz, ha élve akarják megúszni..

Címkék: poszter onlydvd sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291707604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monday 2010.01.27. 22:23:50

Na, itt a főgonoszokat tuti valami csúnya cápa fogja megenni...

Spawn85 2010.01.27. 23:40:56

Én az első részt csak Jessica Alba miatt néztem meg. Mondjuk lehet Laura Vandervoort miatt ennek is adok egy esélyt. :D

Dejdő 2010.01.28. 00:08:25

Imádom az első részt! Jó tudom nem egy műalkotás,de bejött! a Helyszín maximálisan,a szereplőket imádtam (Paul kedvenc) és a történet is egész tűrhető volt. számomra 70%!
A második rész 20%! Narancsvidék csávó totál béna volt,és tényleg csak a testek voltak jók!

a8zoli 2010.01.28. 18:23:19

az elsőt várakozva néztem mert csípem a tengeres vizes filmeket de sztem egy nagy pofára esés volt... ha a 2. alap dvd-n jön ki akkor sok jót itt se várok ezután sebaj mögnézzük :D
süti beállítások módosítása