Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Halálos fegyver forgatókönyvírója beáll a kamera mögé

2010.01.28. 10:26 koimbra 2 komment

Ha szóba kerül Shane Black neve az akciófilmeket kedvelő ember azonnal csak jóra tud gondolni. A Halálos fegyver franchise-t vagy az Utolsó cserkészt bármikor meg tudnám nézni, de első rendezését, a Durr, durr és csók is eszméletlen jó lett. 2008 szeptemberében jött a hír, miszerint Black ismét beáll a kamera mögé a Cold Warrior kedvéért, a forgatókönyv Chuck Mondry tollából származik és a történet szerint egy visszavonult kémnek újra aktivizálnia kell magát, szövetkezik egy fiatalabb ügynökkel annak érdekében, hogy orosz terroristákat kerítsenek kézre. Jó, jó, tudom, megint az oroszokat húzták ki a kalapból, de ha Shane Black benne van, rossz csak nem lehet, igaz?

Ezen kívül Mel Gibson is benne lesz, könnyen kitalálható, hogy a színész az öreg kémet fogja játszani, arról még nem szólt a fáma, hogy a fiatal kollégáját ki fogja megformálni. Gibson tehát ismét a figyelem középpontjában, évekig nem játszott semmiben, pénteken Amerikában viszont bemutatják az Edge of Darkness akció-thrillert, majd még idén jelentkezik a Beaver vígjátékkal, aztán hamarosan érkezik egy vikinges produkcióval.

Címkék: miújság akcióhír cold warrior

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481708499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.28. 10:51:55

Ez nagyon jó hír! A Durr,durr és csók ku..a j jó film! Bár annak Black írta a forgatókönyvét! Ezt a filmet pedig rendezi,de azért lesz benne Black stílus:)

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.01.28. 23:18:08

Imádom a Durr, durr-t!!! Csak ezek a filmek még olyan messze vannak.
süti beállítások módosítása