Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Compton úgy érzi túlságosan sietősen akarják összehozni a Halloween harmadik részét

2010.01.31. 14:04 koimbra 1 komment

A Halloween 2 csalódást keltő bevétele láttán a stúdió két dolgot tett, leváltotta Rob Zombie-t a franchise éléről és kitűzte a harmadik rész bemutatóját. Scout Taylor-Compton, aki Laurie-t játssza a filmben úgy érzi, hogy túlságosan is sietősen haladnak a harmadik felvonással.

 „Felhívtak a stúdiótól és azt mondták 'Két hónapon belül hozzálátunk a H3-hoz. Még nem találtunk rendezőt és még forgatókönyvünk sincs. De Te azért benne vagy?' Erre nemet feleltem, mivel úgy érzem, hogy túlságosan kapkodva próbálják összehozni, szerintem így nagy szívás lesz az egész.” - mondta Compton, majd folytatta „Aztán két héttel később megtudtam, hogy már írják a forgatókönyvet és újra készen áll minden a harmadik részre. Nem fogom azt mondani, hogy benne akarok lenni, mivel őszintén szólva még nem kellene hozzálátni. De ha van egy igazán jó forgatókönyvük, akkor határozottan szeretnék benne lenni, mivel akkor szívesen eljátszanám újra a karakterem és nem szeretném, ha másik színészt szerződtetnének le helyettem. Ha elolvastam a forgatókönyvet és nem tetszik, akkor nem fog érdekelni a film."

 

Címkék: miújság sequel halloween 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481715377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.01.31. 19:35:15

Na, hát akkor csak vállald már el..
Biztos rettentő jó lesz.
süti beállítások módosítása