Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tervezik a Watchmen folytatásait, egyelőre csak képregény formájában

2010.02.04. 10:35 koimbra 6 komment

Világszerte nagy ismertségnek örvend a Watchmen képregény, itthon is kiadták, sokan talán olvastátok is. Alan Moore és Dave Gibbons műve alapján Zack Snyder készített mozifilmet, amely a nagy marketingkampány és pereskedés ellenére sem hozta a várt bevételt.

Ám a képregény a DC-nél a kiadó történelmének legnagyobb eladási adatait produkálta, így felmerült a folytatás lehetősége. Paul Levitz azonban leállította az ezirányú törekvségeket, méghozzá azért, mert úgy érezte, hogy ez Moore és Gibbons kívánságainak nem felelne meg, ráadásul rengeteg emberből igen komoly nemtetszést válthatna ki, amelyek csak a kiadó hírnevét rontanák.

Levitz azonban távozott a DC éléről, helyére Dan DiDio került, aki újra elővette/felvetette a Watchmen 2 ötletét, de emberünk nem csak egy képregényben gondolkodik, hanem különféle minisorozatokat és spin-offokat akar összehozni.  A DC-nek először meg kell keresnie Moore-t és Gibbonst, ha ők nemet mondanak, akkor a kiadónak más szerzőket kell keresnie a projekthez. Moore minden bizonnyal határozott nemet fog mondani, Gibbons a hír hallatán pedig csak ennyit mondott: "Hurm.."  A tervek között egyébként  mozifilm is szerepel.

Címkék: miújság sequel watchmen 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551728713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelta 2010.02.04. 13:49:58

Na ne már! Watchmen úgy jó ahogy van, nem kell minden szart hozzá írni. Meg minden el volt mesélve, nem lehetne mit hozzá rakni max. olyanokt hogy Rorzsach bűnözőket öl, azt ennyi, de ilyen történetekre ott vannak más karakterek.

Shyllard 2010.02.04. 16:03:12

Lehetne folytatni persze és, ha Moore írná meg tuti jó lenne, de ő biztos nem lesz benne. Így értelmetlen az egész, más úgyse tud összehozni hasonló kaliberű képregénysztorit.

Alex Mahone 2010.02.04. 17:04:28

Ácsi! Klasszikusokat nem elbaszni, mert a kezeteket eltöröm! Főleg meg nem ilyen átlátszóan lehúzni annyi bőrt, ahányat csak lehet...

pepo05 2010.02.04. 18:00:56

A DC történetének legrosszabb tervei ezek.

Is 2010.02.07. 18:29:13

Elmennek a bús büdös picsába ezek...
süti beállítások módosítása