Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Graff rendezésében fakad dalra Jim Carrey

2010.02.06. 16:29 koimbra 3 komment

A Bandslam zenés-vígjáték Vanessa Hudgens főszereplésével nem szerepelt valami fényesen a mozikban, de a kritikák többsége kedvelte az alkotást. Todd Graff, a film rendezője  kapott még egy esélyt, hogy bebizonyítsa tud ő olyan sikeres produkciót letenni az asztalra, amelyben énekelgetnek. Graff leszerződött a Damn Yankees feldolgozására, a projektet egy éve jelentették be, akkor az is kiderült, hogy Jim Carrey játszhatja a Sátánt, Jake Gyllenhaal pedig a baseball-kedvelő főhős lesz.

Az eredeti történet egy boldog házasságban élő férfit állít a középpontba, aki nagy kedvelője a baseball-nak, ám mivel a kedvenc csapata nem áll túl jól, alkut köt az ördöggel. Az egyezség értelmében a férfi kiváló baseball játékossá válik, így segíteni tud a csapatának, amely ezek után sikert sikerre halmoz, ám ezért a lelke a pokol uráé lesz. A Sátán a Földre küldi Lolát, akinek az a feladata, hogy Hardy semmiképpen se szegje meg a szerződésüket.

A Broadway darabon alapuló filmet 6 éve a Miramaxnál próbálták összehozni, de miután Weinsteinék elhagyták az általuk alapított céget a jogok máshoz kerültek.

 

Címkék: remake miújság damn yankees

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81734367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.02.06. 19:22:48

a bájkevereő... csak baseballal :D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.02.08. 08:06:23

erre kíváncsi leszek. Már csak ez a szerep hiányzik az ezerarcú komikus repertoárjából. Menő még a zenés film?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.08. 10:05:51

@Panni CsP: Ha a Nine bevételeit nézzük, akkor nem
süti beállítások módosítása