Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tologatják a Verdák második részét

2010.02.10. 11:22 koimbra Szólj hozzá!

A Disney teljesen bizonytalan (vagy mégse?) a Verdák második részével kapcsolatban, nem találja a megfelelő időpontot az animációs film bemutatására. Először úgy volt, hogy 2012-ben érkezik a mozikba, majd 2011 június 24-re pakolták át a bemutatót és ez most 2011 decemberére módosult. A stúdió ekkor küldte volna a filmszínházakba a The Bear and the Bow alkotását, valószínűleg ezt majd elrakják egy másik hónapra, hogy véletlenül se gyengítse egymást a két produkció.

A jövő évi június 24-e veszélyesnek számít bemutató szempontjából, ugyanis a Zöld Lámpás képregényfilm egy héttel korábban, a Transformers 3 pedig egy héttel később kezdte volna meg a több száz millió dolláros bevétel összegyűjtését a mozikban. Egyelőre ebben az időpontban nem vár egy film se bemutatásra, szóval a Disney gyorsan áthelyezi oda egy másik művét vagy hagyja, hogy más stúdiók csapjanak le erre a napra.

Címkék: miújság sequel verdák 2 animációshír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91745100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása