Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átírják a Vlad forgatókönyvét

2010.02.16. 10:40 koimbra 3 komment

Tavaly decemberben jelentette be a Summit Entertainment, hogy egy akcióorientált Drakula feldolgozáson ügyködnek, a film címe Vlad lesz. Brad Pitt cégével, a Plan B-vel szállt be a produkcióba. Anthony Mandler kliprendező dirigálhatja a produkciót és Charlie Hunnam írja a forgatókönyvet.

Nemrég Scott Kosar lépett a vércsuszamlós fedélzetre, a stúdió nem volt elégedett a szkripttel, ezért egy horrorban jártas írót (azaz Kosart) kértek fel arra, hogy dolgozza át itt-ott Hunnam munkáját. Kosar korábban a Texasi láncfűrészes, A rettegés háza és a The Crazies forgatókönyvét szállította, illetve A gépészt is ő vetette papírra.

A történet Vladról, a fiatal hercegről fog szólni, akit Karóbahúzó Vladként ismert meg a történelem. A wikipedián többet is megtudhatsz róla.

 

Címkék: miújság vlad

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781762633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.16. 17:49:10

Ebből érdekes kis film fog kikerekedni :) Remélem fog gyilkolni rendesen Vlad, de azért ne feszegesse a valóság határát...

mindig 2010.02.16. 19:31:20

Na ez a film szerintem abszolút nem hiányzik, ugyanis én Erdélyben élek, és a külföldre megyek elég ha meglátják a személyimet, régen az útlevelet akkor már rögtön jön a Drakula őrület, és nézik a fogsoromat.
Habár a történelemben Nem csak Vlad Tepes volt kegyetlen, csak épp Bram S. ihletet szerzett. és jelenleg néhány szálloda láncolat erre épülve jól meggazdagszik, és aki erre jár bevásárol giccsből.
és továbbra is Európa országaitól egész Amerikáig folyamatosan a fogsorunkat bámulják, és nem tudják felfogni hogy ez fikció.

Shyllard 2010.02.16. 19:57:01

@mindig: Mert poén bámulni a másik fogsorát :D
süti beállítások módosítása