Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.02.18. 16:24 koimbra 6 komment

- Salma Hayek néhány hete kénytelen volt visszadobni a Faster szerepét, mivel a forgatás ideje alatt egy másik film munkálatain is részt kellett volna vennie. Helyére Carla Gugino érkezett. A történetben Dwayne Johnson egy volt fegyencet fog alakítani, aki megakarja bosszulni testvére halálát. Gugino játssza a Johnson sarkában loholó detektívet.

- James McTeigue filmet készít Edgar Allen Poe verse, A holló alapján. Egy rejtélyes, beszélő holló látogatását meséli el egy bús szerelmes szobájában, akit a holló állandóan ismételt szavai az őrület határára hajszolnak. A vers Poe mindmáig legismertebb és legnépszerűbb műve. A főszerepre Jeremy Renner az esélyes és úgy tűnik, hogy a színész fogja játszani a Torpedó filmben is.

- Gwyneth Paltrow is leszerződött Steven Soderbergh következő filmjébe, a Conatigonba. Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet és Marion Cotillard már korábban bekerültek a produkcióba. A történet egy halálos vírus elterjedése körül forog majd.

- Jeffrey Dean Morgan lesz Sam Worthington mellett a Fields másik főszereplője. Michael Mann lánya, Ami Canaan Mann rendezheti a The Fields címre hallgató thrillert. Két nyomozóról szól a történet, akik kapcsolatot találnak az új gyilkossági ügyük és egy másik vérfürdő között.

- Amanda Bynes csatlakozott a Hall Pass szereplőgárdájához (Owen Wilson, Jenna Fischer és Jason Sudeikis), a vígjátékot a Farrelly testvérek rendezik. A történet szerint a feleség megengedi a férjének egy hétvégére, hogy azt csináljon, amit csak akar, nyugodtan találkozhat más csajokkal is és fel is mehet hozzájuk.

- Sean Penn kiszállt a Vizet az elefántnak filmből, de máris megtalálták utódját Cristoph Waltz személyében. A színész Robert Pattinsonnal és Reese Witherspoonnal játszhat együtt és Francis Lawrence rendezi a produkciót Sara Gruen regénye alapján. A történet a nagy gazdasági világválság idején játszódik, Jankowski szülei halálos balesete után otthagyja az egyetemet és vonatra száll, véletlenül pont arra, amelyen egy vándorcirkusz utazik. A srác hozzájuk csapódik, később pedig beleszeret az egyik állatidomár feleségébe. Pattinson lesz a főszereplő, az idomárt Waltz feleségét Witherspoon játssza.

- Jeffrey Wright is benne lesz Source Code sci-fi thrillerben, a filmet a Hold rendezője, Duncan Jones rendezi. A főszerepet Jake Gyllenhaal játssza, a színész egy katonát fog megformálni, aki egy ismeretlen testben ébred és arra van kényszerülve, hogy újra és újra egy szívszaggató vonatbombázást mindaddig, amíg rá nem jön ki a felelős ezért. Vera Farmiga egy kommunikációs tiszt, Michelle Monaghan pedig a vonat egyik utasa lesz.

Címkék: szereposztás miújság a holló contagion faster fields source code hall pass vizet az elefántnak

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511769871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.02.18. 16:59:51

Hehe, ez a Source Code igencsak Moon 2-nek néz ki....:P

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.02.18. 17:23:34

Cristoph Waltz személyében. A színész Robert Pattinsonnal és Reese Witherspoonnal

WoW. Na most már érdekel.

Shyllard 2010.02.18. 17:36:08

Én várom már Duncan Jones legújabb filmjét, de nem tudom, hogy Gyllenhaal képes lesz-e olyan színészi alakításra, mint Rockwell. Waltz-ot, pedig betenni Pattinson és Witherspoon mellé? Hát ez elég érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.

Alex Mahone 2010.02.18. 18:01:43

Úgy néz ki, ez a Renner csávó igencsak felkapott lett a Hurt Locker óta... Az a film amúgy csak nekem nem tetszett?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.02.18. 18:08:59

@Alex Mahone: Nem, elég megosztó. Az akciófilmeseknek azért nem tetszik, mert nem akció, a komolykodóknak meg azért nem, mert azt hiszik, hogy akciófilm. Elég sajátos film, szerintem fasza. Nem kell dokumentumfilmes attitűdöket keresni benne, hiszen játékfilm. lojális, de nem kritikátlan amerikai szemszögből nézi az iraki córeszt, iszonyú hiteles pillanatokkal, amelyek a legjobbak közé tartoznak a filmtörténetben, ebből a szempontból.

Alex Mahone 2010.02.18. 20:10:03

Hát én nem tudom... Nekem volt a Ralph Fiennes-jelenet, ami tetszett, az a mesterlövészes-sivatagos cucc, a többi nekem annyira nem... Szociopata idióta főhős, hősködő ám rábaszó katonák, meg a néger srác, akit nem tesz semmit... Inkább Black Hawk Down :)
süti beállítások módosítása