Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio lányát elrabolják és maga ered a tettesek nyomába

2010.02.20. 15:24 koimbra 6 komment

Bryan Singer volt érdekelt egy darabig a Prisoners akció-thrillerben, majd Antoine Fuqua lépett helyére, ám végül ő is elhagyta a produkció háza táját. Jelenleg rendező nélkül árválkodik a projekt, a lehetséges főszereplők is egymásnak adják a stafétabotot. Egy ideig Christian Bale szemezgetett az alkotással, majd Mark Wahlberg gyalogolt át a színen, most úgy tűnik Leonardo DiCaprio lesz a film főszereplője.

A forgatókönyvet Aaron Guzikowski írta, akinek ez az első ilyen munkája, de bennfentesek igen-igen jónak tartják művét. Igazuk is lehet, mivel a Prisoners megtalálható azon a bizonyos Fekete Listán, ami a legjobb forgatókönyveket tartalmazza, de még nem született belőle film. Jellemezték már úgy is, hogy az Elrabolva találkozik A titokzatos folyóval, korábban pedig A bárányok hallgatnak és a Hetedik klasszikusokat emlegették a Prisonersszel kapcsán. Guzikowski szkriptje jelenleg azAlcon Entertainment birtokában van, a cég fejese, Andrew Kosove azt mondta, hogy „az elmúlt 12 év alatt egyszer sem találkozott ilyen érdekfeszítő, ilyen erkölcsileg összetett thrillerrel és alig várják, hogy film születhessen belőle.”

A történetben DiCaprio egy kisvárosban élő ácsmestert formálna meg, mikor lányát és annak barátját elrabolják a saját maga ered a tettesek nyomába.

 

Címkék: miújság akcióhír prisoners

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441775984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.20. 16:14:43

A kölyökképű Dicaprionak mégis hány éves lánya lehetne a filmben "elrabolják lányát és annak barátát" hát szerintem lehet a lány oylan max 10 éves és a kis fiúbarátjával rabolják el,mert ha a lány kb. 17 és úgy a barátjával rabolják el akkor Dicaprio elég fiatalon lett Apa:D 35 éves de úgy néz ki mint aki a 20-as évei közepén jár!

konyvelomo 2010.02.20. 16:38:26

@Dejdő: A titanikos időszakot követően meglehetősen vegyes érzéseim voltak DiCaprio színészi teljesítményével kapcsolatban, de aztán jött a Véres gyémánt, majd a Hazugságok hálója, ahol ledobott magáról minden korábbi skatulyát. Persze a gyerekkori Gilbert Grape-ben is ott volt már, hogy hogy jó színész lehet belőle.
Csak megoldja valahogy a feladatot :-)

Dejdő 2010.02.20. 17:29:08

Nem a színészi képességeivel van bajom! Rohadt jó színész,és bizonyította párszor tisztában vagyok vele! Én csak azt mondtam/írtam hogy kölyök az arca és egy Apa szerepet eljátszik csak nehezen hihető hogy egy kamasz Apja lehetne már!

pretend 2010.02.20. 18:33:07

Tessék, megint egy ütősnek tűnő DiCaprio movie. Komolyan. Ilyen már nincs.

A többi színész fasorban sincs ilyen téren ma.

kai_ · http://www.flameheart.freeblog.hu 2010.02.21. 10:52:07

Leo nagyon jó színész, ez nem kérdés. Viszont erre a filmre már csak emiatt a hű de jónak tartott forgatókönyv miatt is kíváncsi vagyok, mert most erősen Taken utánzatnak tűnik, csak most nem ex-kommandós az apa hanem ács. Wow ez aztán a kreativitás.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.02.21. 20:05:30

@Dejdő: Lesz ott majd smink és egyből 45-50-nek is szimán elvarázsolják. Maga a téma Taken-szerű ami nagyon jó és DiCaprio pedig az utóbbi pár évben nagyon jó szerepeket kap. Amennyire utáltam a jeges kalandjai miatt, annyira kamázom a The Departed óta.
süti beállítások módosítása