Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.02.23. 19:57 koimbra 2 komment

- A film.hu interjút készített Antal Nimróddal, ide kattintva tudjátok elolvasni.
- Mark Dippe birtokolta szerezte mg pár éve a Vampire Hunter D anime megfilmesítési jogait, de azok most visszaszálltak Hideyuki Kikuchira, aki valószínűleg egy élőszereplős moziváltozattal fog előrukkolni.
- Tavaly októberben írtam róla, hogy Shane Black a Doc Savage forgatókönyvét írja. Most kiderült, hogy a rendezést is elvállalja.
- A CBM úgy tudja Robert Buckley-t választotta ki Joe Johnston az Amerika kapitány címszerepére.
- Isla Fisher lesz a főszereplője a Kiss and Tell filmnek, a történetben egy nő rájön arra, ha megcsókol egy férfit, akkor tudja, hogy milyen hosszú kapcsolatra számíthat.
- Shad Gaspard lehet Ukafa a Conan filmben, ugyanis behívták "elbeszélgetésre" a produkció kapcsán.
- Bill Nighy lesz Reepicheep hangja a Narnia 3-ban.
- Thandie Newton, Jason Isaacs és David Tennant szerződött le a Retreat thrillerbe. Newton és Isaacs egy párost alakít, akik egy szigetre utaznak, hogy a kapcsolatukat helyrehozzák. Ám egy félholt katona esik be hozzájuk, aki azt mondja, hogy el halálos vírust terjedt el a szigeten.
- Talán mégis el fog készülni a Sebezhetetlen folytatása. Anno M. Night Shyamalan a negatív megnyilvánulások miatt döntött úgy, hogy nem folytatja, Bruce Willis azonban nemrég azt mondta, hogy úgy tűnik mégis lesz belőle valami.
- Stephen Merchant és J.B. Smoove is csatlakozott a Hall Pass filmhez.
- Készül a Moby Dick sajátos feldolgozása, a nagy fehér bálna ezúttal egy nagy fehér sárkány lesz, Ahab kapitányt Danny Glover fogja megformálni. Az alkotás címe Dragon Fire és 5 millió dollárból hozzák össze, valószínű csak a tévében fogjuk látni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381784849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.02.23. 23:21:12

Érdemes elolvasni az interjút A.Nimróddal. Jó hosszú, de érdekes.

Rolee83 2010.02.24. 06:10:38

Én elolvastam! Minden információra kíváncsi vagyok a Predators-al kapcsolatban! :)
süti beállítások módosítása