Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Costner és Reynolds a Waterworld után ismét közösen készít filmet

2010.02.26. 22:35 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Reynolds nevét manapsag talán kevesen ismerik, pedig neki köszönhetjük a Robin Hood, a tolvajok fejedelmét, de ezt a produkcióra inkább Kevin Costner miatt szokták emlegetni, illetve megemlítik, hogy ez volt az utolsó jó Robin Hodd film. A két Kevin jó barátságot ápolt egymással, ám jött a Waterworld, Costner a forgatás alatt berágott és egy idő után állítólag kirúgta Reynoldsot, majd maga fejezte be a produkciót. Az eltelt időben azonban kibékültek egymással és közösen hozzák tető alá a Learning Italian kém-vígjátékot, a rendezői székben Reynolds, a főszereplő pedig Costner lesz.

Costner egy CIA ügynököt fog játszani, aki egy idilli, olasz tengerparti városkában állomásozik és rajta tartja a szemét a KGB ügynökén, de úgy alakul, hogy mindkét ország hazarendeli a saját kémét. Erre a két ügynök összedugja a fejét, hogy kifőzzön egy olyan ál-fenyegetettséget, amit országuk fejeseivel meg lehetne etetni és így nem kell hazatérniük, az ügy megöldását rájuk bíznák és tovább maradhatnának Olaszországban.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621793568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása