Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Így neveld a sárkányod vázlatok

2010.02.27. 09:50 koimbra 2 komment

Szerintem eléggé bátor húzás a DreamWorks Animation részéről, hogy sárkányos témájú produkcióval próbálkozik, hiszen az ilyen alkotások általában nem hoznak túl sokat a konyhára, elég csak a 2020: A tűz birodalmára vagy a Sárkányszívre gondolni. Viszont ezúttal a (leg)fiatalabb korosztály is a célcsoportban található, ráadásul animációs filmmel van dolgunk, szóval van esély rá, hogy szépen fog termelni a kasszáknál.

Néhány Így neveld a sárkányod vázlatot vehettek szemügyre alább, ezek sokkal jobban felkeltették az érdeklődésem, mint az előzetesek, a pár napos új trailer a képek alatt megtekinthető. Az alkotás Cresside Cowell könyvén alapszik, egy viking tini bizonyítani akar és el akar kapni egy sárkányt, de végül összebarátkozik azzal, amelyiket sikerül kézre kerítenie.

És az előzetes

Címkék: concept art how to train your dragon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321793930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.02.27. 11:30:59

Ezzel az előzetessel, meg a vadállat concept artokkal egyből jobb lett a bennem kialakult kép :)
süti beállítások módosítása