Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

After.Life előzetes

2010.03.03. 12:22 koimbra 3 komment

Anna autóbalesetet szenved, mikor magához tér éppen egy temetkezési vállalkozó készíti fel őt a gyászszertartásra. A nő össze van zavarodva és úgy érzi, hogy nagyon is életben van, nem hiszi el, hogy meghalt. A vállalkozó elárulja, hogy képes az elhunytakkal beszélni és talán ő az egyetlen, akire a nő számíthat.  Anna barátjának is szemet szúr valami, erős a gyanúja, hogy a vállalkozó talán nem az, akinek mondja magát.

Christina Ricci játssza a hölgyeményt, idén ezen kívül még két produkcióban tűnik fel, illetve hallható lesz az Alpha and Omega animációs filmben is. Liam Neeson alakítja a halottakkal kommunikáló vállalkozót, idén még Zeuszként is felbukkan a Titánok harcában, illetve a Narnia harmadik részében a hangját kölcsönzi az oroszlánnak. Justin Long lesz Anna barátja, a színész 2010-ben még 4 filmhez adja a nevét, jelenleg éppen nagyon ráér, mivel mindegyiken az utómunkálatokat végzik. Az After.Life horror-thrillert Agnieszka Wojtowicz-Vosloo írta és rendezte, ő eddig egy filmet készített, a 2001-ben bemutatott Pâté-t.

Címkék: trailer after.life thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571805497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.03. 21:18:19

Liam full munkamániás lett! Lehetséges hogy a felesége távozása miatt? Nyugodjék békében Nathasa Richardson! Vagy rosszul tudom?

Golden eye 2010.07.25. 08:33:05

Éedemes lessz odafigyelni a film rendezöjére,van egy olyan sejtésem,hogy látunk még töle remek alkotásokat,amik nem klisé szerüek.
süti beállítások módosítása