Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Diaz rossz tanárnéni lesz

2010.03.03. 17:02 koimbra 2 komment

Justin Timberlake (A lánc), Molly Shannon (A Grincs) és Eric Stonestreet (Amerikai rémálom) leszerződött a Bad Teacher vígjátékba, amely mellett Cameron Diaz (A doboz). Jason Segel (Spancserek), Lucy Punch (Vaskabátok) és Elizabeth Halsey már  korábban elkötelezte magát.

Diaz egy nagyszájú általános iskolai tanárt játszik, akivel szakít barátja. A nő erre a helyettesítő tanárt néz ki magának, de előtte le kell koptatnia annak barátnőjét, aki szintén oktató a suliban. Punch játssza Diaz ellenfelét, Timberlake pedig a helyettesítő tanárt formálja meg.

A forgatókönyvet Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg vetette papírra, nevükhöz fűződik A kezdet kezdete és a Szellemirtók 3 szkriptje is. A vígjátékot Jake Kasdan, a Narancsvidék direktora fogja levezényelni.

Címkék: miújság vígjátékhír bad teacher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671806154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.03. 21:13:26

Timberlake és Diaz egy filmben? Nem fognak egymás torkának esni? és Jessica Biel ezt hagyja???

sjbee 2010.03.03. 21:50:42

Gondolom majd lekoptatja Diaz őt is. :D
süti beállítások módosítása