Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stephen Lang lesz Conan ellenfele

2010.03.03. 21:53 koimbra 4 komment

Stephen Lang Quatrich ezredes után ismét egy kemény karaktert formálhat meg, a Conanban ő lesz Khalar Singh.

Singh azt tűzte ki maga elé, hogy felkutatja Acheron királynőjét és saját birodalmat épít. Célja, hogy a királynő vérével életre keltse Acheron démoni szolgáit és félelmetes erővel ruházza fel saját magát. A megszerzett hatalmával pedig legyőzné Thoth-Amon varázslót, így fia Fanq nyugodtan uralkodhatna tovább halála után.

Singh egy alkalommal egy kimériai faluba lovagol be, hogy maga mellé állítsa öreg bajtársát, Corint, aki azonban elutasítja a felkérést, erre Singh lemászároltatja a település lakóit, csak egy túlélő akad a fiatal Conan személyében. Évekkel később Singh ráakad arra a kolostorra, de fülébe jut, hogy Conan bosszúra szomjazik és a nyomában lohol.

A főszereplőt Jason Momoa fogja megtestesíteni, Marcus Nispel (A texasi láncfűrészes) pedig a rendezői teendőket látja el. Korábban úgy hírlett, hogy Dolph Lundgren is benne lesz, illetve hogy Mickey Rourke lesz Corin.

Címkék: conan miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471807061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.03.04. 08:41:26

Elég gyatra sztorinak tűnik. Az első Conant másolják egy az egyben...

capo|sfu · http://www.sixfeetunder.hu 2010.03.04. 18:09:26

na ne már, most tényleg az a vézna girhes gyerek fogja játszani Conan-t? A rosseb a pofájukba.

doktor.dikhed 2010.03.04. 20:57:29

Bár az első Conant másolnák :)
süti beállítások módosítása