Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Rendőrakadémia következő része

2010.03.05. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

A New Line új Rendőrakadémia részt tervez, Paul Maslansky, a franchise producere máris a fedélzeten van, egyelőre még nincs írója és rendezője a produkciónak.

A Rendőrakadémia hét részt élt meg a mozikban, az első 1984-ben látott napvilágot. A rendőrségnél kevés az újonc, felhívást intéznek a lakossághoz, aminek hatására csak sok jelentkező akad, nem számít se a magasság, se a súly és az sem érdekel senkit, hogy kinek mi a végzettsége. Steve Guttenberg játszotta a főszereplőt, Mahoneyt, mellette állt Bubba Smith, azaz Hightowert, David Graf formálta meg a fegyvermániás Tackleberryt, Michael Winslow pedig Larvell Jonsest alakította, aki szájával mindenféle hangeffektet képes volt "létrehozni.

Maslansky azt mondta, hogy egy teljesen új csapatot fognak bemutatni, nagyon reméli, hogy új tehetségeket fognak felfedezni. Arról nem beszélt, hogy a régiek közül valaki visszatér-e a produkcióba, de jó lenne, ha inkább a franchise első részeit kotornák elő, ugyanis azok igazán jó szórakozásnak számítottak, az utolsó felvonás elég gyenge lett.

Címkék: franchise miújság sequel rendőrakadémia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591811028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása