Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

White rendezi a Pendagront

2010.03.06. 15:49 koimbra Szólj hozzá!

Sylvain White eddig nem tartozott az A kategóriás ligába, ám a The Loers meghozhatja számára a nagy sikert és elismerést. Korábban már szóba hozták a nevét az Ocean 6 részes képregénysorozat megfilmesítésével és a Ronin rendezői székébe is őt akarják, jelenleg pedig a Pendagron kapcsán tárgyalnak vele. Ennek forgatókönyvét Lee Shipman és Brian McGreevy, a történet pedig az Arthur király legendáján alapszik, Lancelot, Guinevere is benne lesz a történetben és szász invázió megállítása is helyet kap a filmben.

Az elmúlt időszakban született néhány középkorban játszódó alkotás, a Lovagregény korrekt eredményt el, az Első lovag pedig Sean Connery főszereplésével nem hozta a pénztáraknál a várt eredményt, Ridley Scott Mennyei királysága meg bukta volt. A Pendagronon kívül  még egy Arthur királlyal foglalkozó produkcióra is számítani lehet, úgy hírlik az Excalibur rendezője Guy Ritchie lesz és a történetet Warren Ellis vetette papírra.

Címkék: miújság kalandhír pendagron

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281813990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása