Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A [REC] 2 után érkezik a Karantén folytatása is

2010.03.10. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

Hollywoodban nagy figyelmet szentelnek az Amerikán kívüli nagy kritikai-vagy közönségsikernek örvendő filmeknek, lecsapnak rá és azt szépen újraforgatják. A spanyolok népszerű [REC] horrorja sem úszhatta meg, a bemutató után egy évvel máris érkezett az amerikai változat Jennifer Carpenter főszereplésével. A Karantén egy az egyben lemásolta az eredeti változatot és korrekt bevételt ért el.

Tavaly mutatták be a [REC] folytatását, a Karantén készítői is úgy döntöttek, hogy hozzálátnak a saját alkotásuk második részéhez, felkérték a Szellemhajó és a Koponyák íróját, John Pogoue-t,  hogy készítse el a forgatókönyvet. Ezen kívül a rendezői teendőket is rábízták, Pogue eddig még nem dirigált egy filmet sem, ez lesz az első ilyen munkája.

Érdekes, de a történet nem lesz azonos a [REC] 2-vel, azaz nem a karantén alá vont házba térünk vissza, hanem egy reptéren fognak zajlani az események. Egyelőre úgy néz ki a helyzet, hogy csak DVD-n lesz elérhető a sequel, de még van rá esély, hogy a stúdió másképp dönt.

Címkék: miújság sequel horrorhír karantén 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141828005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása