Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Melton a Fűrész VII-ről és a The Collector 2-ről

2010.03.15. 22:34 koimbra 1 komment

Úgy hírlik idén abbamarad a fűrészelés, a készítők azt állítják, hogy az idén bemutatásra kerülő Fűrész 7 lesz az utolsó. Patrick Melton a Dreadcentralnak adott interjújában mondott néhány szót a filmmel kapcsolatban.

"Sokkal több, nagyobb csapdákat találtunk ki a filmhez és több karakter lesz benne, mint az eddigi Fűrész filmekben, az eddig látott részekből is visszatér néhány szereplő. Ez lesz a legdrágább és legnagyratörőbb rész a franchise-ban. A VII. epizód részben egy válasz lesz a legutóbbi felvonásra, amely kritikailag egész jól teljesített, de a kasszáknál nem hozta a vártakat" -mondta Melton és hozzátette, hogy ebben is lesznek csavarok, megemlítette a harmadik felvonást is, amely már elég vérbőre sikeredett és valami ehhez hasonló lebeg a szemük előtt.

Ezen kívül a The Collector folytatásáról is ejtett néhány mondatot "Nem hittem volna, hogy el fog készülni, a film elég szépen hozott a költségvetéséhez képest, de természetesen nem lett blockbuster, viszont elég jól termelt ahhoz, hogy a producer, Mickey Liddell el akarja készíteni a folytatást és azt szeretné, hogy én és Marcus csináljuk meg." Az is kiderült, hogy egyelőre még csak beszélnek róla, még nincs semmi kőbe vésve.

Címkék: miújság the collector fűrész 7 fűréz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891842622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása