Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2010.03.15. 19:22 koimbra Szólj hozzá!

- E héten látnak hozzá a Zöld Lámpás képregényfilmhez és még utolsó pillanatokban szerződtettek le két színészt a produkcióba. Taika Waititi (Eagle vs Shark) a főhős legjobb barátját fogja alakítani, Temuera Morrison pedig Abin Surt játszhatja el. Ryan Reynolds Hal Jordant formálja meg, akiből a Zöld Lámpás hős válik, Blake Lively a női oldalt erősíti, Mark Strong pedig a gonosz lesz.

- Forest Whitaker úgy döntött, hogy nem kér a Jekyll és Hyde filmből, Abel Ferrara rendezőnek így más színészt kell keresnie 50 Cent mellé. Whitaker a produkció helyett a Little Treasure-t választotta, amelyet Michael D. Olmos fog dirigálni. A történet egy párosról szól, akik úgy döntenek, hogy a nő szülővárosában, Shanghaiban telepednek le.

- Lizzy Caplan a Hot Tub Time Machine sajtókonferenciáját számolt be arról, hogy ő is benne lesz a 127 Hours drámában. A film főszereplője James Franco lesz, aki Aron Ralston hegymászót alakítja. Caplan Ralston húgát fogja játszani. 

- Judy Greer, Robert Forster, Beau Bridges és Matthew Lillard is látható lesz George Clooney mellett a The Descendants filmben, a produkciót Alexander Payne fogja rendezni. Clooney egy olyan fickót fog megformálni, akinek a felesége kómába esik, hamarosan rájön arra, hogy a neje viszonyt folytatott egy másik emberrel, ezért fogja a gyerekeit és megpróbálja megkeresni az illetőt.

Címkék: szereposztás green lantern 127 hours the descendants

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501842018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása