Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott Pilgrim poszter és itthon is megjelenik a produkció alapját képező képregény

2010.03.17. 21:21 koimbra Szólj hozzá!

Kaptam egy e-mailt a Nyitott Könyvkiadótól, arról tájékoztattak, hogy áprilisban itthon is megjelenik Scott Pilgrim vs. The World film alapjául szolgáló képregény.

a Szóval ki a fene is az a Scott Pilgrim?
Egy 23 éves srác, aki egy nagyvárosban él egy meleg lakótárssal, és igyekszik valahogy elboldogulni ebben az őrült világban. Van egy zenekara. Lusta. Szereti a videojátékokat.
És emellett még az új lányt, Ramona Flowerst is nagyon kedveli, de ahhoz, hogy elnyerhesse a szívét, először le kell győznie a lány hét ördögi expasiját. Bizony, hetet! És mind valóban ördögi! Lucas egy izompacsirta. Todd természetfeletti képességeit felhasználva játszik basszusgitáron. Az Ikrek egyszerűen csak ketten vannak. Matthew Patel pedig indiai. És a többiekről még nem is beszéltünk!

Scott Pilgrim a kanadai képregényrajzoló, Bryan Lee O’Malley számtalan díjat elnyert és a kritikusok által felmagasztalt képregénysorozatának főhőse. A történetét feldolgozó nagyjátékfilm, a Scott Pilgrim vs. the World 2010-ben kerül a mozikba. Bár a könyvekben felfedezhetők a szuperhős történetek, vagy akár a mangák bizonyos jellemvonásai, az egész mégis egy teljesen egyedülálló képregénnyé áll össze. Fiúk és lányok! Kicsik és nagyok! Gyerünk, mindenki! Olvassatok Scott Pilgrimet! Bár 13 év alatt jobb, ha csak szülői felügyelettel.

És éppen ma került ki a netre a film posztere, amelyet a ShoWesten kaptak le.  A főhős Michael Cera játssza, a nagy Ő-t pedig Mary Elizabeth Winstead formálja meg. Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman és Kieran Culkin pedig a leküzdendő ellenfelek lesznek.

Címkék: poszter képregényből film scott pilgrim vs the world

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101848169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása