Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Popeye, a CGI tengerész

2010.03.23. 17:45 koimbra 1 komment

Popeye 1929-ben született, Elzie Crisler Segar fejében született meg a figura ötlete, majd meg is rajzolta a spenót-és Olive imádó tengerészt. Később rajzfilmsorozat formájában is látható volt, a pipázó tengeri medve mindig összetűzésbe keveredett a nála jóval termetesebb és szakállasabb Bultoval, aminek a vége az lett, hogy emberünk befalt egy adag spenótot és elagyabugyálta a negatív szereplőt. 1980-ban Robin Williams alakíthatta Popeye-t Robert Altman rendezésében és annak ellenére, hogy korrekt bevételt produkált (20 milliós büdzsé mellett közel 50 millió dollárt hozott) nem folytatták a produkciót.

A Sony elérkezetten látja az időt arra, hogy Popeye ismét feltűnjön a vásznakon, ám nem élőszereplős lesz, hanem CGI animációs alkotáson törik a fejüket és természetesen 3D-ben érkezik majd a mű. Mike Jones írja a forgatókönyvet, aki nagyon örül, hogy ő kapta a munkát, mivel hatalmas rajongója Popeye-nek. Még nem lehet tudni semmit a sztoriról, de valószínű nem sok meglepetéssel fognak szolgálni az alkotók.

Címkék: miújság popeye képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341862956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.23. 21:20:12

imádom a spenótót minden mennyiségben....
a robin williamses az egy vicc még azokban az években is . én egyedül az adóbeszedő karaktert bírtam aki 1 percen bellül 20 új adófajtát talált ki :D
süti beállítások módosítása