Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roach szerint Myers gondolkodik az Austin Powers 4-en

2010.03.23. 11:51 koimbra 2 komment

Az MTV készített egy interjút Jay Roach rendező-producerrel és a riporter megkérdezte, hogy mi a helyzet a negyedik Austin Powers filmmel. Roach erre azt felelte, hogy Mike Myers jelenleg is az ötleteket gyűjti össze, az embereket még mindig érdekli a szuperkém és ő is benne lenne.

 

A harmadik Austin Powers mozi hozta a legtöbbet a mozikban, felvetődött a folytatás lehetősége, 2008-ban Myers azt mondta, hogy Gisele Bündchen lesz az egyik főszereplő, azóta lehetett arról is hallani, hogy a negyedik felvonásban Dr. Genya szemszögéből mutatnák be a dolgokat.

Szóba került a Galaxis útikalauz stopposoknak is, a film nem aratott nagy sikert és ezek után a stúdió nem erőltette, hogy a vászonra vigyenek még egy Douglas Adams  regényt. Roach azt mondta, hogy nem tudja, hogy szeretne-e Adams művei alapján még egy filmet készíteni, de ha megkeresnék, akkor szívesen dolgozna újra Garth Jenningszel és Nick Goldsmith-szel.


Címkék: miújság austin powers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351862015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.03.23. 13:38:33

Jöhetne mindkettő, mert mindkettő előzményeit nagyon bírtam. Igaz is, meg kéne nézni újra az Austin Powers sorozatot...

a8zoli 2010.03.23. 21:22:56

sztem is a powers filmeknek lenne értelme de nem gagyi guru szerűen. meg sok újdonsággal . a guruban jessica albán meg a motoros imádkozó párnán kívül semmi új nem volt ... a sokszor lejárt lemezek újra meg újra feldolgozása volt. én egy wayne-s world 3 at is el tudnák képzelni még mindig elő tudják adni annyi év után (mtv awards)
süti beállítások módosítása