Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miller helyett Anderson készíti a Buck Rogerst

2010.03.25. 16:38 koimbra 4 komment

Frank Millert szerették volna a Buck Rogers mozifilm rendezői székébe, azonban Millert nem érdekelte a dolog, ám a Spirit - A sikító város forgatása után mégis meggondolta magát és jelezte, hogy nyugodtan rábízhatják az ügyet. Nem tudni mi történt, valószínűleg a Spirit gyenge eredménye lehet a ludas a dologban, de Miller már nem érdekelt a produkcióban, Paul W. S. Anderson lépett a fedélzetre és elvállalta a rendezői teendőket.

A forgatókönyvet Art Marcum és Matt Holloway,  a Vasember írói fogják papírra vetni, egyelőre még nem szivárgott ki, hogy Rogers miként kerül a 25. századba, bár sokkal jobban hangzik, hogy a főhős az űrhajójában hibernálódik és így éli túl a századokat. A produkció 3D-s lesz, a forgatás nem mostanában fog kezdődni, Anderson ősszel lát hozzá A három testőr feldolgozásának, aztán hozzáláthat a Buck Rogershez. Vajon Milla Jovovich kapja a női főszerepet?

Címkék: 3d miújság scifihír buck rogers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371868123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.03.25. 16:53:31

Ehhez a képhez milyen szemüveg kell?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.25. 17:55:20

@Könyvelő Mo: :) Szerintem még 3Dssel sem jelenik meg a kép. Azért tettem be ezt, hogy már az elején leszűrhető legyen, hogy ez 3d lesz

a8zoli 2010.03.25. 18:06:54

én ismerem ezt a sorozatot nagyon kedvelem pláne a pilotot nemcsak a dögös luvnyák indokolatlan használata miatt mert még nagyon kis gyerek koromban láttam németül vmi vhs szerzeményből. hála a netnek és az azóta megszerzett angol tudásnak kicsit visszajött a gyerekkor tavaly mikor megnéztem az egésszet. ha nem az echte történet szerint csinálják (ürhajó meghib. hibernálódik 500 évre majd a csillagrendszerben hadakozó két humanoid faj eggyike rátalál és felolvaszt majd bejuttatja az ellenséges vonalak mögé) akkor nincs értelme ebből a klasszikusból re-make-et csinálni. amúgy a maga műanyag makkettes űr jelenetek a maga idejében nagyon jók és kidolgozottak voltak . miller meg a sin city után egy ritka zagyva spiritet csinált ugyhogy jobb is hogy ebbe nincs benne. félek hogy a sin city 2 is elmehet ebbe az érthetetlen baromság szintjére. bár az első az kedvenc.

a8zoli 2010.03.25. 18:07:52

jah és aki nem tudná ebből is már volt south park epizód 2 részes :D
süti beállítások módosítása