Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2011 elején kezdik forgatni a Függetlenség napja folytatásait?

2010.03.30. 10:51 koimbra 2 komment

Tavaly Roland Emmerich arról beszélt, hogy szeretné megcsinálni a Függetlenség napja folytatásait és nem egy, hanem két részre elegendő ötlete van, a főszereplő pedig Will Smith lenne. Akkor a stúdiónak az volt a gondja, hogy a rapper-színész manapság túl sokba kerül, az első rész forgatásakor még nem volt hatalmas mozisztár, mára viszont 20 milliót kér filmenként és a bevételből is részesedik. Az Avatar gigasikere után azonban a Foxnak hirtelen rengeteg pénze lett, így nyugodtan tud finanszírozni néhány hatalmas költségvetésű alkotást.

Az IESB oldal azt írja, hogy a forrásai szerint a Fox zöld utat adott a két Függetlenség napja filmnek, ezeket egyszerre forgatnák le és abba is belementek, hogy Smith legyen a főhős. Az info szerint 2011 elején indulhat a forgatás. Emmerich addigra végez az Anonymous címre hallgató Shakespeare produkcióval. Az Alapítvány forgatókönyvét még írják, Emmerich visszadobta az első forgatókönyvet, ugyanis nem tetszett neki, így egyelőre nem ismeretes, hogy ahhoz mikor tudnának hozzálátni.  Smith jelenleg még nem döntött, hogy a Men in Black harmadik részét vagy pedig a City by the Sailed fantasy-t akarja megvalósítani, valamelyikhez hozzákezdenek hamarosan, 2011 elejére pedig szabad lesz.

Egyelőre az IESB hírét nem erősítették meg, szóval ne vegyük készpénznek.

Címkék: függetlenség napja miújság sequel scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881880248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.30. 19:29:45

és kell mellé azért egy komolyabb karakter is . de ki tudja jeff goldblum lesz e mert őróla rég nem tudni semmit. és bill pullman és judd hirsch is ha benne lenne nem lenne rossz. vivca fox nekem spec nem hiánzik és a többi karakter se. akiket leírtam neveket szetem értelmetlen lenne nélkülük a 96-os dolgokat fonalat folytatni. nem lenne jó ha max beszélnének róla. még ha egy kettő csak cameo idejére is a történet bevezetésére benne lenne az is vmi. aztán lehet ujjabb karakterekre tovább alapozni... de ez csak az én véleményem. :D

Rolee83 2010.03.31. 04:33:36

@a8zoli: Teljesen egyet értek! Ha folytatják, kell pár régi arc!
süti beállítások módosítása