Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vaughn marad a képregényeknél

2010.03.30. 11:26 koimbra Szólj hozzá!

Matthew Vaughn úgy döntött, hogy legközelebb a Valiant egyik képregényét, a Bloodshotot viszi a vászonra. A film a kormány egyik legkegyetlenebb bérgyilkosára Angelora fókuszál, aki elhalálozik, de valamiképpen sikerül feltámasztani. A forgatókönyvet Jane Goldman írja, a hölgy már dolgozott együtt a rendezővel, ő vetette papírra a Csillagpor és a Kick-Ass szkriptjét is. A tervek szerint nyár végére leszerződtetnék a színészeket a filmre és a rendező reményei szerint addigra össze tudja szedni a film elkészítéséhez szükséges keretet, ami nem lesz nehéz, ha a Kick-Ass jól fog teljesíteni a kasszáknál.

Úgy tűnik Vaughn beragadt a képregények világába. Mint ismeretes, egy ideig a Thor rendezői székében ücsöröghetett, ám a Marvelnek nem tetszettek a rendező elképzelései a filmmel kapcsolatban. Mikor kiderült, hogy a Sony újraindítja a Pókember franchise-t, Vaughn is lobbizott azért, hogy megrendezhesse a Hálószövő új kalandját, ám kiesett a rostán. A Kick-Ass pedig Mark Millar képregényén alapszik, 26-án már bemutatták Angliában és eddig 8,8-en áll az imdb-n.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531880323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása