Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Benjamin közlegény új egyenruhája

2010.03.31. 15:11 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hete derült ki, hogy Jennifer Lopez lesz (vagy lehet) a főszereplője A vasmacska kölykei vígjáték feldolgozásának és most ismét bejelentettek egy olyan 80-as évekbeli produkció remake tervét, amelyben Goldie Hawn állt a középpontban, a Benjamin közlegény filmről van szó, az új változatban Anna Faris fog domborítani katonai egyenruhában. Amy Talkington írja a forgatókönyvet és azt ígérik, hogy modernizálják a sztorit.

Az eredeti mű tartalma: Judy Benjamin alig fér a bőrébe örömében második esküvőjének napján. Nagyon jó pasit fogott ki magának: művelt, jól szituált és szenvedélyes. Ez utóbbi tulajdonságát olyannyira a tökélyre fejlesztette, hogy a nászéjszakáján a szenvedély hevében a lelkét is kileheli. Mit tehet ezek után egy ifjú özvegy? A megoldást egy aktivistától kapja meg: irány a sereg! Ott aztán nem unatkozik az ember. Benjamin a sok megpróbáltatás után mintakatona lesz, akinek már esze ágában sincs polgári életet élni.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001884122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása