Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dorff a Dawn of War-ban

2010.03.31. 10:50 koimbra 1 komment

Stephen Dorff évente látható egy-két filmben, de nem sikerült beverekednie magát a nagyok közé, köszönhető ez a rossz szerepválasztásnak. A Félelem.com vagy az Egyedül a sötétben nem volt éppen szórakoztató film, a két évvel ezelőtt készült Az elítélt viszont igazán jól sikerült, ám azt valamiért DVD-re száműzték, a színész pedig tavaly a Közellenségekben játszhatott. Dorff nemrég leszerződött a Dawn of Warba, ha a nagy költségvetésű produkció szépen fogja termelni a zöldhasúakat, talán a közeljövőben neki is csurran-cseppen valami valami jobb szerep.

A színész egy mestertolvajt fog játszani a Tarsem Singh rendezésében készülő fantasyben, aki Théseus oldalán fog harcolni, hogy a titánoktól megtisztítsák Görögországot. A főhőst Henry Cavill alakítja, Freida Pinto pedig egy pap-jósnőt fog megformálni, Mickey Rourke  Hyperion királyt testesíti meg, Kellan Lutz Poszeidónként tűnik fel. A forgatás hamarosan kezdetét veszi és 2011 november 11-én mutatják be a produkciót.

A történet az ősi Görögországban játszódik, Théseus a görög istenek segítségével összecsap a barbár hordákkal, akiket a titánok segítik.

Címkék: miújság dawn of war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111883468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0lha 2010.03.31. 20:27:28

orulok neki, h elovettek vegre a gorog mitologiat, nem is ertem eddig miert nem foglalkoztak vele jobban, elkepeszto mennyisegu alapanyag van benne. a masik pozitivum pedig pont dorff ur, vmiert nekem mindig is nagyon szimpi volt, es sajnaltam, h nem jutott jobb filmekbe. nagyon varom a klesofdotitanszt is, ezek utan pedig ezt is. ja es porszi dzsekszon meg kapja be! :D
süti beállítások módosítása