Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Solitary Man előzetes

2010.03.31. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

A Solitary Man már tavaly elkészült, szeptemberben be is mutatták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, idén május 7-én kerül az (amerikai) mozikba. Michael Douglas egy volt autókereskedőt alakít, akinek egy csomó üzleti problémával kell szembenéznie, magánélete is elég zűrös, hiszen sok nővel jön össze és ez is okoz némi gondot. Érdekes szerepvállalás, hiszen a színész anno szexfüggő volt és terápiás kezelésre volt szüksége, hogy kigyógyuljon ebből. Douglas egyébként az Excsajok szellemében is egy szexmániás figurát alakított. Jesse Eisenberg, Susan Sarandon, Danny DeVito, Jenna Fischer és  Mary-Louise Parker tűnik fel a produkcióban, Douglas és DeVito anno többször is játszottak együtt.

Brian Koppelman írta a forgatókönyvet és a rendezést David Leviennel együtt végezte, a duó készítette a Vin Diesel főszereplésével készült Keménykötésűek filmet.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531883556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása