Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

MacGruber új előzetes

2010.04.01. 21:15 koimbra 2 komment

A Saturday Night Live show keretein belül vetítettek le néhány MacGruber szkeccset. Nem hiábahasonlít a figura neve MacGyverére, hiszen pontosan őt figurázta ki. MacGrubert Will Forte játssza, Val Kilmer pedig a főgonoszt alakítja, kinek neve Cunth. Kristen Wiig és Ryan Philippe pedig a címszereplőnek fognak segíteni.

A főhős, azaz MacGruber visszavonultan éldegél, menyasszonya halála óta már nem üldözi a bűnt. De Cunth nagy veszélyt jelent, megállíthatatlannak tűnik, ezért szükség van egy igazi hősre. Csak egyetlen amerikai hős érdemelte ki, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és Rangereknek, csak egy ember kapott eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált bátorságáért, csak ez az ember jöhet szóba és MacGruber újra aktivizálja magát, hogy megtalálja a nukleáris robbanófejeket és leszámoljon Dieter Von Cunth-tal.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes macgruber

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181887901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.01. 21:45:59

akit val kilmer fejbe lő az derek mears... jason az uj péntek 13 ak és uj alienekben maszkírozva :D
süti beállítások módosítása