Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány kép a Vasember 2-ből

2010.04.04. 13:53 koimbra 9 komment

Íme néhány kép a Vasember folytatásából, a képregényhős hamarosan megérkezik a mozikba is. Tony Starkot, a laza milliárdos playboyt ismét Robert Downey Jr. formálja meg, ebben a részben még nem jön elő az alkoholizmus téma, a a figura egy időben alkoholista volt, akkor cimborája, Jim Rhodes bújt a páncélba. Viszont Hadigép/Gépágyú már jelen lesz és együtt küldik a MÉH-telepre a velük szemben felsorakoztatott ellenséges robotokat.

Címkék: képben vasember sequel vasember2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341893820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.04. 20:09:00

zsír de már látom a monacoi autós jelenet kiszuperált régi formula 3000-es autók lesznek szétcsapva.... :(

Alex Mahone 2010.04.04. 20:09:40

Az alkesz-témáról sok dolgot lehetett hallani, remélem, hogy tényleg nem veszik elő. Mellőzzék csak, úgy ebből a részből, ahogy az ezután következő(k?)ből is, szerintem nem illene se a Favreau által felépített környezetbe, se pedig Downey Jr.-hoz, ha masszív alkoholistát csinálnának belőle.

flippant 2010.04.04. 22:32:47

A youtubon fent van az előzetes is. Jó filmnek ígérkezik, meg fogom nézni!

pepo05 2010.04.04. 23:11:17

itt is van fent előzetes. Haver egy híroldalon jársz, nem vetted észre? :)

Alex Mahone: De, baromira elkéne a téma. Abban igazad van, hogy az első rész alapján elképzelt, laza Vasember imidzsbe nem férne igazán bele egy ilyen súlyos, depresszív drámai szál,de kegyetlenül fájó volt, hogy a karakter egyik alapvető jellegzetességét letudták annyiban az első felvonás alatt, hogy míg az elfogása előtt Tony még a sivatagban is whiskey-zett, majd miután változott egy kicsit a világfelfogása, vetett egy kósza pillantást az üvegre és inkább átállt a sokkal egészségkompatibilisebb teára. :)
Nekem is nagy szívfájdalmam volt.

Úgyhogy csak tereljék kicsit borongósabb vizekre a karakterét és hozzák be végre ezt az oldalát is, mert bárhol is járunk, Tony Starknak szerves része az alkoholista múlt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.04. 23:26:05

@pepo05: Nekem inkább az volt a meglepő, hogy az első rész végén felfedte kicsoda. Ezt azt hiszem a képregényekben 2 éve tette meg (esetleg 3?). Szóval jó nagyot ugrottak előre. Szerintem kellett volna még néhány rész, majd után megfilmesíthették volna a Civil War-t, ahol Stark azon az oldalon állt, hogy a szuperhősök regisztráljanak a kormánynál, ahol felfedik személyazonosságukat.

Alex Mahone 2010.04.04. 23:44:32

@koimbra: szerintem pont az (is) tette egyedivé a Vasembert, hogy Stark nem tököl, moralizál a témán (ahogy Pókember tette három részen át csöpögve...), hanem belemondja negyven kamerába, igen én vagyok Vasember, szevasztok. Az persze más kérdés, hogy ezzel ellenségeket szerez magának.

@pepo05: értem én, hogy hozzá tartozik, de anno gyerekkoromban láttam egy Vasember-mesét, amiben a gonosz, világuralomra pályázó ellenség egy akváriumban lévő beszélő agy volt. Na, a piálás pont annyira illene bele a filmbe, mint az az izé.

Shyllard 2010.04.05. 00:06:53

Szerintem kéne ide az alkoholista szál. Az első résznél még oké volt, hogy minden olyan lazán ment, de komolyodni is kéne kicsit.

pepo05 2010.04.05. 00:09:12

Kivétel, hogy az az izé nevetséges, a piálás meg nem az. ;-)

Koimbra:Az engem is meglepett, de nem tartottam rossz ötletnek. Egyrészt, néhol már a képregényben is baromi fárasztó, amikor a hős ugyanazokat a köröket futja le újra és újra, hogy jajj istenem, mi lesz, nem akarom felfedni a személyazonosságokat, mert milyen következményei lesznek. AZért Sark helyzete merőben más, mint egy Peter Parkeré, ő még a nyilvános személyazonosság negatív hatásaival is könnyebben fel tudja venni a versenyt, mint egy csóró egyetemista. Ráadásul így legalább sikerült remekül továbbgördíteni a cselekményt és témát szolgáltatni a folytatáshoz.

Alex Mahone 2010.04.05. 21:56:18

@pepo05: a Vasember személyének leleplezésében egyetértünk, de az a retek már ötévesen is irritált, és ha annyi idősen nem tud napirendre térni felette az ember, akkor azt hiszem itt bajok vannak. Az alkesz-témát pedig pont azért kéne a tarsolyban hagyni, mert megkomolyodna miatta az atmoszféra, és erre szerintem nincs szükség.
süti beállítások módosítása