Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Titánok harcából a Dawn of Warba

2010.04.05. 17:21 koimbra 1 komment

Javában folyik a Dawn of War szereplőválogatása, a fantasy-kalandfilm Tarsem Singh rendezésében készülhet majd el, történet pedig a görög mitológiába kalauzolja el a nézőt, láthatjuk ahogy Théseus seregei élén és az istenekkel karöltve összecsap a barbár hordákkal, akiket a titánok segítik. Henry Cavill már leszerződött a főszerepre, mellette indul csatába Freida Pinto és Stephen Dorff is. Mickey Rourke Hyperion királyt fogja eljátszani.

A Titánok harcában Luke Evans (a képen) testesítette meg Apollót, jövőre viszont egy szinttel feljebb lép, ugyanis a Dawn of Warban magát Zeuszt formálhatja meg. Apollót Corey Sevier játssza, Romano Orzari pedig Icarusz lesz. Steve Byers  Herkulesként (Héraklészt) tombolhat a vásznakon.

Címkék: miújság dawn of war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181896670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halamadrid 2010.04.05. 19:20:14

jobban hangzik a Titánok harcánál, már csak a rendező miatt is.
süti beállítások módosítása