Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anna Friel sötét mezőkre téved

2010.04.05. 14:41 koimbra Szólj hozzá!

Anna Friel, a Halottnak a csók sorozat főszereplője leszerződött a Dark Fields thriller horrorba. A színésznő Bradley Cooper (aki Shia LaBeouf távozása után kapta meg a szerepet), Abbie Cornish és Robert De Niro mellett jászhat, a thrillert Neil Burger (A mágus) írta. Friel Cooper exét fogja játszani, a nő a válás előtt hirtelen erőszakossá vált.  Alan Glynn regényéből Leslie Dixon kanyarított forgatókönyvet. Dixon már bizonyított, hogy a könnyedebb hangvételű thrillerekhez ért (A Thomas Crown-ügy), remélhetőleg a komorabb szkriptek terén is megállja a helyét.

A thriller egy íróról szól, aki épp sikertelen időszakát éli, nem tud egy valamirevaló irományt felmutatni. Birtokába jut egy szigorúan titkos szer, aminek hatására hirtelen jobb írásokat produkál és ismét dől hozzá a lé, a siker hatására teljesen figyelmen kívül hagyja a szer mellékhatásait. Azonban belekeveredik egy gyilkossági ügybe és ennek tetejébe még egy titokzatos idegen is feltűnik az életében.

Címkék: miújság dark fields

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271896305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása