Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McGowan helyett Fox?

2010.04.05. 14:22 koimbra 4 komment

Ahogy a Conan feldolgozása, úgy a Vörös Szonja is nehezen valósul meg. Eredetileg  Robert Rodriguez rendezte volna a filmet és nagy nehezen elérte a stúdiónál, hogy ne emeljenek kifogást a kinézett főszereplő, Rose McGowan ellen. Egy ideje azonban Rodriguez már csak produceri minőségben tartózkodik a fedélzeten, a rendezői székbe Douglas Aarniokoski, a Hegylakó 4 készítője ülhetett. 2009-re ígérték a filmet, majd 2010-re, jelen állás szerint 2011-ben lesz látható az alkotás.

Néhány hete kiderült, hogy Rose McGowan fel fog tűnni a Conanban, méghozzá egy félig ember, félig boszorkány karaktert fog alakítani (az imdb szerint Vörös Szonjaként fog feltűnni), felmerült a kérdés, hogy a színésznő egy teljesen más figurát fog eljátszani, mint amit a Szonja filmmel kapcsolatban terveztek vagy a Conan csak amolyan bemelegítés lesz számára? A Pajiba ma azt írta, hogy a Millenium Film sutba dobott mindent, amit eddig sikerült összehozni a Vörös Szonja projektben, Aarniokoskitól megváltak, akárcsak McGowantól, most éppen új forgatókönyvírót keresnek. A főszerepet pedig Megan Foxnak ajánlották fel. Mit szól ehhez Rodriguez? Mindenesetre egyelőre hivatalos forrásból még nem erősítették meg a hírt.

Címkék: miújság vörös szonja

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21896249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2010.04.05. 16:55:43

Fox csak maradjon a kirakatbaba-szerepeknél. :(

Rolee83 2010.04.05. 19:13:47

Tetszik ez a plakát.

a8zoli 2010.04.06. 22:21:04

tegnap néztem meg az ördög bújt belém borzalmat (jennyfer's body) sztem rönő megan fox 1x volt jó szerepben mégpedig a két és fél faszi eggyik epizódjában ahol csak kb 3 mondata volt és illegetni billegetni kellett magát a TF-ekről nem is beszélve... ez a red sonja projekt is vergődik egy ideje...:( mondjuk az echtét nem fogja lenyomni.
süti beállítások módosítása